Combat archery tag

Man kan säga att det är som dodgeball (spökboll) med pilbågar. En perfekt aktivitet i Luleå för barnkalas, svensexa/möhippa eller kompisgänget!
Från 375 kr/ person (Momsen tillkommer vid företagsbokning)
Pris: Från 375 kr/ person (Momsen tillkommer vid företagsbokning)Tidsåtgång: 1 timme 375 kr/ person. 14 och fler 325kr/ person. OBS: Minsta avgift 3750 kr 1,5 timme SEK 400/person. 14 och fler 350:-/pp. OBS: Minsta avgift 4000:- 2 timmar SEK 425/person. 14 och fler 375:-/pp. OBS: Minsta avgift 4250:- Gruppstorlek: Minsta betalning för 10 personer, ingen maxgräns.Plats:

Eventet anordnas i Luleå med omnejd. Tillgänglig året runt. Aktiviteten kan genomföras inne eller ute.
Både vardagar och helger.

Rekommendationer: Vi rekommenderar att du tar med: Kamera. Lämpliga idrottskläder beroende på om ni är ute eller inne. VattenflaskaBarnkalas:

Det är en fartfylld aktivitet för barnkalaset och det räcker gott och väl med 1-1,5h spel.
Vi kan starkt rekommendera att boka både Bubble football och Combat Archery Tag och spela totalt sett
2 timmar. Då spelar barnen först en timma Combat Archery Tag och sedan en timma Bubble football.
Bokar ni båda spelen får ni ena spelet för halva priset.
Pris för barnkalas är 2500kr för 1-1,5h och bokar ni båda spelen får ni båda för 3750kr och då är vi igång 2-2,5h totalt.
Max antal barn på kalaset är i grunden 30st, men hör av er om ni avser att bjuda in fler barn än så.
Det går att boka fika/mat som tillägg.
Maila oss för er bokning och låt oss vara med och skapa ett fantastiskt roligt barnkalas.

Övrig info::

Är ni färre än 10 personer delar ni minsta summan på det antal deltagare ni närvarar på eventet. Ex: kommer ni 8 personer och har bokat 1,5h blir kostnaden 500 kr/ person (4000/8=500)

Vid bokning av inomhushall tillkommer en hyra på 500kr totalt. Vi spelar mestadels utomhus på sommaren.

:
Allmän information

Hur spelar man Combat archery tag?

Vi kör både inomhus och utomhus. Inomhus i gymnastik- /sporthallar runt om i Norrbotten. Vi fixar hall eller kommer ut till er med all utrustning om det passar bättre. Boka i god tid då vi kommer att ha fullt upp med Combat Archery, i alla fall på helgerna.

Om Spelet:

När samtliga spelare står med en fot på startlinjen startas omgången genom att domare blåser i visselpipan. Då får spelarna rusa fram och hämta så många pilar de kan.

Obs: Man måste alltid ha en pilbåge i handen! Man får inte använda bågen för att samla ihop flera pilar. Blir det kamp om en pil får den som har skumgummidelen av pilen.

Spelplan:

De första minuterna spelar varje lag på sin respektive planhalva. Går man över mittlinjen åker man ut. Efter några minuter blåser domaren i pipan igen, förutsatt att det är spelare kvar i båda lagen, då får man spela på motståndarnas planhalva. CAT spelas alltid innanför banmarkeringen. Spelare som springer utanför räknas som träffade.

Obs: Man får gå över mittlinjen för att hämta pilar på motståndarnas sida, eller utanför planen. Man kan bli träffad när man gör det.

Extraliv:

Blir man träffad ställer man sig vid sidan av planen. Konorna är det egna lagets extraliv. Man får aldrig skjuta på konorna/extraliven från närmre avstånd än mittlinjen. Träffar en lagkompis en kon får den spelare som först åkte ut komma in och spela igen. Ett annat sätt att ta in en lagkompis är att fånga lyra på motståndarlagets pil. Extraliven är obegränsade, så de utslagna kan välta upp de som lagkompisarna redan vält.

Obs: Lyran ska fångas i handen för att räknas, det gills alltså inte om man nyper åt en pil som träffar dig i sidan så att du kan låsa den med armen. Du är då träffad.

Träffar:

Hela din kropp räknas som träffyta, inklusive hjälm och den hand du håller bågen i. Pilarna är ”dödande” så länge de är i rörelse. Det gäller alltså att se upp för pilar som studsar i marken eller emot bunkrarna då de utgör ett hot så länge de har fart med sig. Det är skumgummidelen på pilen som är ”dödande”.

Obs: Pilen måste skjutas från bågen för att räknas som träff. En pil är inte “dödande” om den kastas eller slås mot en motståndare.

Vinst:

Vinner gör det lag som först skjuter ut motståndarlaget. Det är en klar fördel att vara så många som möjligt kvar i spel, då ökar man sina chanser att kunna skjuta ut motståndarna. Lägg mycket energi på att få in utslagna spelare så snabbt som möjligt. En genomsnittlig match tar ca 5 minuter.

Villkor

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter