Avbokningsregler

Om du vill avboka ett paket skriv ett mail till info@explorelulea.com, din avbokning måste bekräftas för att gälla. Vi tar en avgift på totalt 10% av bokningspriset eller motsvarande en ej återbetalningsbar deposition som du betalat vid bokning om du avbokar senast 46 dagar före ankomst. Om du avbokar inom 45-31 dagar innan ankomst tar vi en avgift på 75% av bokningskostnaden. Avbokningar som sker inom 30 dagar före ankomst kommer att debiteras med 100% av bokningskostnaden.

Om du vill avboka en aktivitet skriv ett mail till booking@explorelulea.com, din avbokning måste bekräftas för att gälla. Om du avbokar upp till 14 dagar före aktiviteten så får du en full återbetalning (minus 10% administrativ kostnad). Avbokningar som sker mindre än 14 dagar före aktiviteten kommer debiteras 100%. Detsamma gäller om du bokar en aktivitet inom 14 dagar före din bokade tid, i dessa fall blir bokningen ej återbetalningsbar.
Om du avbokar höghöjdsbanan inom 14 dagar ger vi ut ett presentkort på samma belopp så att du/ni kan komma ett senare tillfälle eller ge bort det till någon annan.