Resepaket

Boka våra resepaket i Luleå och Swedish Lapland

Explore Luleå Weekend erbjuder avkoppling såväl som möjlighet att prova på många vinteraktiviteter och uppleva Luleås fantastiska vinterlandskap.
Från 6500 kr/ person
Sea Ice Marathon Weekend erbjuder dig möjligheten att uppleva fantastiska vinteraktiviteter utöver din deltagandet på det unika loppet på det frusna havet.
Från 5900 kr/ person
I vårt populära paket Explore Luleå Luxury weekend får du uppleva dem mest populära arktiska aktiviteter på bara 4 dagar och det mitt i det fantastiska vinterlandskapet Luleås.
Från 11000 Kr/ person
En vinterhelg för familjen ger er möjlighet att prova på många roliga vinteraktiviteter tillsammans och uppleva Luleås fantastiska vinterlandskap.
Från 23900kr (2 vuxna & 2 barn, 3-13 år)
Upptäck de många vackra platser som förbinder havet med fjällen! På ditt Luleå River Adventure följer du ån uppströms med början i den ljuvliga kuststaden Luleå
Från 12500 kr/ person
Upptäck de många vackra platser som förbinder havet med fjällen! Upplev de mest unika boenden - sov i en UFO högt upp i trädet eller i en glassflotta på Luleå älven där du kunde titta på norrskenet, varmt och bekvämt från din säng!
Från 17250 kr/ person

Skotersafari med Artic dining

Välkommen på en skotertur som tar dig både genom skogen och ut på isen! Lunch tillagas över öppen eld.