Höghöjdsbana i Luleå

Vår höghöjdsbana i Luleå är en riktig pulshöjare för hela familjen, kompisgänget, barnkalaset, jobbet eller kanske svensexan/möhippan.

Välkommen till höghöjdsbanan på Arcus, Karlsvik i Luleå

 

Vill du utmana dig själv eller vänner och bekanta?

Klättra över hinder på olika höjder och nivåer, svinga dig på en lian, balansera på stockar och linor, klättra i nät, åka zipline och ännu mer!

Höghöjdsbana

Utmanande och säkert

Våra banor är indelade i olika nivåer utifrån en färgskala som markerar höjden och svårighetsgraden. Därmed finns en nivå för alla oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet. Alla kan få ett maximalt äventyr och det finns inga ursäkter… 

Säkert och tryggt

Vår höghöjdsbana ligger  inne på First Camps campingområde. Naturligtvis är säkerheten prio ett och du rör dig hela tiden under uppsikt av utbildade instruktörer. Du kan alltså slappna av och njuta av omgivningen! Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång innan du med spänning och engagemang beger dig upp i banorna.

Barnkalas med hissnande känsla!

Ta med kompisarna på årets stora äventyr!
Ett barnkalas i höghöjdsbanan är ett kalas ni kommer att minnas länge!

Höghöjdsbana

Hitta hit!

Höghöjdsbanan ligger inne på First Camp Luleås campingområde. Parkering hittar du lämpligast direkt utanför campingens expedition.

Mer om First Camp i Luleå

 

Fler aktiviteter för fest, bröllop eller andra event.

Höghöjdsbana

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer