Snöskoter 2h

Välkommen på en skotertur som tar dig både genom skogen och ut på isen!
1650 kr/vuxen, 850kr/ barn (upp till 17år)
Snöskoter
Säsong: 19 dec - 02 apr
Tidsperiod: Säsong: 19 dec - 02 aprPris: 1650 kr/vuxen, 850kr/ barn (upp till 17år)Tidsåtgång: 2 timmarGruppstorlek: 2-8 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 60 minuter innan aktivitets start på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå). Bor ni på Scandic Hotel Luleå så hämtas ni 50 min innan aktivitets start framför hotellet. Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Föjl länken för att se kartan.

Detta ingår: Kläder, hjälm, skor, handskar, "Swedish fika", ansvarsförsäkring.Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dagSingelskoter:

995 kr extra

Ålder:

Minst 16 år med ”EU-kort”, ”A klass”. Minimiåldern för att få vara med är 4 år. Barnen mellan 4 – 10 år kör med i pulkan bakom guiden.

Körkort:

B-körkort krävs, alt ”EU-kort”

Allmän information

Vi startar ca 30km utanför Luleå i den vackra byn Mörön, se karta här, där vi har alla skotrar och utrustningen. Det är en mycket bra utgångspunkt då vi kör skoter. Vi har nära till både skogen, isen och öppet fält. Under turen ska vi ta en kort paus och känner in naturen och tystnaden för att sedan ta oss ut på isen. Vid lämpligt tillfälle tar vi en paus, fikar och lyssnar på tystnaden. Sista biten tillbaka på skoterturen är på den tjocka isen som bjuder på fina vitbäddade vyer. Vi berättar där om isen, hur den fungerar, tjocklek, om isfisket m.m.

Villkor

Vi har olycksfallsförsäkring. Snöskotrarna är försäkrade och gör gästen sönder något på snöskotern utgår en självrisk på max 10 000kr inklusive moms. Vid mindre skador blir det mindre kostnader. Den måste betalas på plats. Därför är det noga att följa guidens instruktioner.

Vill du köpa till en olycksfallsförsäkring för skador på snöskotern kan du lägga till 500kr vid bokningen för försäkringen. Då behöver du inte betala något på plats om skotern går sönder.

Please enable javascript in your browser to book

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter