Snöskotertur 4h med lunch

Välkommen på en lång skotertur med ute lunch!
2200 kr/ person
Snöskotertur

För mer inspiration följ oss:

Säsong: 20 dec - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 20 dec - 31 marsPris: 2200 kr/ personTidsåtgång: 4 timmarGruppstorlek: 2 - 8 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 60 minuter innan aktivitetsstart på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå)Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Föjl länken för att se kartan.

Detta ingår: Kläder, hjälm, skor, handskar, lunch, ansvarsförsäkring.Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dagSingelskoter:

995 kr extra

Ålder:

Minst 16 år med ”EU-kort”, ”A klass”. Minimiåldern för att få vara med är 4 år. Barnen mellan 4 – 10 år kör med i pulkan bakom guiden.

Körkort:

B-körkort krävs, alt ”EU-kort”

Allmän information

Vi startar ca 30km utanför Luleå i den vecka byn Möron, se karta här, där vi har alla skotrar och utrustningen. Det är en mycket bra utgångspunkt då vi kör skoter. Vi har nära till både skogen och sjöarna med isen och öppet fält. Under turen ska vi ta en kort paus och känner in naturen och tystnaden för att sedan ta oss ut på isen. Där hittar vi en fin grillplats som vi stannar vid och tillagar vår lunch. Ni får självklart vara med och göra upp elden. Lunchen kan bestå av grillad korv med bröd, meddela om annat önskas!

Sista biten tillbaka på skoterturen är på den tjocka isen som bjuder på fina vitbäddade vyer. Vi berättar där om isen, hur den fungerar, tjocklek, om isfisket m.m..

Oftast är vi inte fler än 8 gäster med 4 skotrar på våra turer, vilket skapar en god stämning och exklusiv känsla.

Det här är en populär aktivitet i Luleå och Norrbotten så boka gärna god tid i förväg.

Villkor

Vi har olycksfallsförsäkring. Snöskotrarna är försäkrade och gör gästen sönder något på snöskotern utgår en självrisk på max 10 000kr inklusive moms. Vid mindre skador blir det mindre kostnader. Den måste betalas på plats. Därför är det noga att följa guidens instruktioner.

Please enable javascript in your browser to book

Välkommen på en lång skotertur med ute lunch!

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter