Sparktur i Luleå

Upplev känslan av att glida fram över gnistrande snö och is i ett lugnt tempo.
1200 kr/vuxen, 600 kr/ barn (upp till 17år)
Säsong: 1 jan - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 1 jan - 31 marsPris: 1200 kr/vuxen, 600 kr/ barn (upp till 17år)Tid: 10:00Tidsåtgång: 2,5 timmar (eller enligt era önskemål)Gruppstorlek: Minimum 2 personerPlats:

Vi träffas på södra hamnplan vid den gamla industrikranen. Ser kartan här

Detta ingår: Fika, nödvändig utrustning och introduktion med instruktör (lunch som tillval)Rekommendationer: Vi rekommenderar att du tar med varma kläder, varma vantar, mössa, skor och en kamera om den finns Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag.Lunch 1:

Hamburgare med alkoholfri dryck, kaffe och kaka 250kr/ vuxen, 125kr/ barn (upp till 12 år)

Lunch 2:

Laxwok med alkoholfri dryck, kaffe och kaka 300kr/ vuxen, 150kr/ barn (upp till 12 år)

Lunch 3:

Souvas med alkoholfri dryck, kaffe och kaka 350kr/ vuxen, 175kr/ barn (upp till 12 år)

Allmän information

Sedan mitten av 1800-talet har sparken använts som färdmedel i byarna. Det är en slags släde som man tar sig fram på både på is och snö på ett smidigt sätt. Den hjälper en att hålla balansen bra och är lätt att svänga med.

Sparken har använts främst i norden och det är inte ovanligt att vi fortfarande ser folket i byarna ta sina barn till skolan på sparken. Eller som färdmedel till butiken.

Den gör det lättare för oss som gillar att vara ute i naturen genom att man tar sig längre sträckor under kortare tid och den är lätt att packa med sig fika på. Under fikapausen är det perfekt att sätta sig ner på den och njuta av det goda!

Villkor

Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag.

Please enable javascript in your browser to book

Sparktur på isen runt centrala Luleå

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer