Norrskensjakt med bil!

Följ med på en norrskensjakt med bil!
1000 kr/ vuxen, 500 kr/ barn (upp till 17år)
Säsong: 1 nov - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 1 nov - 31 marsPris: 1000 kr/ vuxen, 500 kr/ barn (upp till 17år)Tid: 20:00Tidsåtgång: 3 timmarGruppstorlek: 2 - 7 personerTransfer: Transfer är inkluderad, vi hämtar er från mötesplatsen Kulturens Hus Plats:

Vi träffas centralt på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå), ser länken för kartan. Kom gärna några minuter innan aktivitetens början kl 20:00 för att undvika förseningar.

Detta ingår: Fika ”Swedish fika”.Ombokning/avbokning: Möjlighet att avboka/omboka: Välj 1 under ”Cancel insurance” för hela bokningen. Då har gruppen möjlighet att flytta sin bokning till dagen innan eller efter den bokade dagen eller ställa in helt på grund av för molnigt väder. Kunderna får kontakta Explore Luleå om de är osäkra om förutsättningen är nog bra för norrsken. Hela kostnaden på bokningen återbetalas förutom 500kr vid inställd aktivitet.
Allmän information

Vi hämtar dig vid Kulturens Hus i centrala Luleå och sedan ger vi oss ut på jakt för att se det vackra norrskenet.
För att kunna fånga detta mytomspunna ljus måste vi vara ute på klara kvällar. Med goda förutsättningar har vi stora chanser att se norrsken. Men även om förhållandena inte är så bra finns chansen att fånga dem, eftersom vi är ute med en bil. Därmed har vi en stor radie för jakten och möjligheten att få oss bort från molnen. Din erfarna guide kommer att utvärdera norrskensaktiviteten såväl som väderförhållandena före turens start. Med dessa informationer tas det mest optimala beslutet om jaktens resa.
Under dessa tre timmars går ni till minst tre olika platser om ni inte kommer att fånga dem direkt. Har ni tur och ser det dansade ljuset är det dags för att ta många fina bilder och njuta av en svensk fika (Något sött att äta och varmt att dricka). Under körturen kommer guiden att berätta mer om norrskenet, magin bakom och myterna kring det.

Villkor

Om det är färre än 4 bokade platser har vi rätten att avboka/ erbjuda ombokning pga för få deltagare.

Please enable javascript in your browser to book

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter