Isfiske

Explore isfiske med oss på det frusna havet och lär dig allt om en av de mest älskade aktiviteterna
900kr/ vuxen, 450kr/ barn (upp till 17 år)
Säsong: 19 dec - 29 mars
Tidsperiod: Säsong: 19 dec - 29 marsPris: 900kr/ vuxen, 450kr/ barn (upp till 17 år)Tidsåtgång: 2 timmarGruppstorlek: 2 - 15 personer (för mer personer skicka gärna en bokningsförfrågan)Transfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 60 minuter innan aktivitets start på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå). Bor ni på Scandic Hotel Luleå så hämtas ni 50 min innan aktivitets start framför hotellet. Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Föjl länken för att se kartan.

Detta ingår: Fiskeutrustning Fika, Vid behov, skotertransport med kälke till isen där vi fiskarRekommendationer: Varma kläder, Varma vantar, mössa och skor. Kamera.Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag eller återbetalning. Explore Luleå avgör om aktiviteten går att genomföra.
Allmän information

Följ med oss på en av lokalbefolkningens älskade vinteraktiviteter. Med isfiske kan du koppla av i en lugn atmosfär, ladda batterierna och njuta av den svala friska luften. En perfekt start på din semester!

Men under den här turen får du inte bara tillbaka din energi, du får också information om vilka fiskar som finns i våra vatten, vilka beten som bäst används för vilka situationer och om du har tur får du även recept för fiskerätter. I väntan på fisken kan du koppla av på varma renskinn, smaka på det typiska svenska fikat och njuta av vinterlandskapet.

Villkor

Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag eller återbetalning. Explore Luleå avgör om aktiviteten går att genomföra.

Please enable javascript in your browser to book

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer