Norrskensjakt med snöskoter

Att uppleva norrskenet från snöskotern ger en extra stark upplevelse. Med snöskotern har vi möjlighet att ta oss till dom mörkaste platserna för att få den bästa chansen att se norrskenet.
2800 kr/vuxen, 1400 kr/barn (upp till 17 år)
Säsong 27 dec - 31 mars
Tidsperiod: Säsong 27 dec - 31 marsPris: 2800 kr/vuxen, 1400 kr/barn (upp till 17 år)Tid: 20:00Tidsåtgång: 3 timmarGruppstorlek: 2 - 8 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 60 minuter innan aktivitets start på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå). Bor ni på Scandic Hotel Luleå så hämtas ni 50 min innan aktivitets start framför hotellet. Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Föjl länken för att se kartan.

Detta ingår: Kläder, hjälm, skor, handskar, ”Swedish fika”, AnsvarsförsäkringOmbokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dagSingelskoter:

995 kr extra

Ålder:

Minst 16 år med ”EU-kort”, ”A klass”. Minimiåldern för att få vara med är 4 år. Barnen mellan 4 – 10 år kör med i pulkan bakom guiden.

Körkort:

B-körkort krävs, alt ”EU-kort”

Allmän information

Vi startar ca 30km utanför Luleå i den vecka byn Möron, se karta här, där vi har alla skotrar och utrustningen. Det är en plats som har bra utgångsläge för att både köra på mysiga skoterleder i skogen, men också ut på isen där det är helt mörkt. Längs med vägen tar vi också fram vårt goda fika!
Det här är en väldigt populär aktivitet i Luleå och Norrbotten så boka gärna god tid i förväg.

Villkor

Vi har olycksfallsförsäkring. Snöskotrarna är försäkrade och gör gästen sönder något på snöskotern utgår en självrisk på max 6000kr inklusive moms. Vid mindre skador blir det mindre kostnader. Den måste betalas på plats. Därför är det noga att följa guidens instruktioner.

Please enable javascript in your browser to book

Att uppleva norrskenet från snöskotern ger en extra stark upplevelse. Med snöskotern har vi möjlighet att ta oss till dem mörkaste platserna för att få den bästa chansen att se norrskenet.

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter