Långfärdsskridskor

Upplev den magiska känslan när du glider fram över isen i hög fart.
1200 kr/ person
Säsong: 1 jan - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 1 jan - 31 marsPris: 1200 kr/ person Tid: 10:30Tidsåtgång: 2,5 timmar (eller enligt era önskemål)Gruppstorlek: Minimum 2 personerPlats:

Vi träffas på södra hamnplan vid den gamla industrikranen. Ser kartan här

Detta ingår: Fika, nödvändig utrustning och introduktion med instruktör (lunch som tillval)Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag.Lunch som tillval:

Förslag på mat: Crepes med lax, ost, svamp, crème fraiche och gul lök. Serveras med varm dryck. Pris: 250 SEK per person. Wok med kyckling, ris, grönsaker och med sötsur sås. Serveras med varm dryck. Pris: 250 SEK per person. Souvas: Rökt renkött, kantareller, gul lök, grädde med potatismos. Serveras med varm dryck. Pris: 350 SEK per person

Allmän information

En del vintrar kan vi åka på isen i skärgården redan från november. Det är den bästa upplevelsen man kan ha med långfärdsskridskor. Att färdas ute på stora ytor på isen i Luleå skärgård ger dig en känsla av frihet och öppet landskap. Guiden har bra koll på isens kvalitet och tar er bara ut på ställen som är helt säkra att åka på. Långfärdsskridskor i Luleå skärgård är absolut något att rekommendera!

Våra luncher har varit väldigt uppskattade. Då tar vi med oss vår stekpanna, ”Muurikka” och lagar maten över öppen eld. Vi gör upp elden tillsammans och ni får hjälpa till med både eldning och matlagning om ni vill.

Villkor

Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag.

Långfärdsskridskotur på isen runt centrala Luleå.

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter