Aurora Spa

Badtunna, Istunna och Bastu!
750kr/ person
Säsong: 17 dec - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 17 dec - 31 marsPris: 750kr/ personTid: 20:30 Tidsåtgång: 2,5 timmarGruppstorlek: max 18 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt 19:40 på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå) Bor ni på Scandic Hotell Luleå så hämtas ni 19:45 framför hotellet.Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Följ länken för att se kartan.

Detta ingår: Badtunna 38 - 40 grader, Istunna 1- 8 grader, Bastu, tofflor, rulla dig i snön. Det finns både alkoholhaltig dryck och alkoholfri dryck att köpa i baren. Rekommendationer: Badkläder är obligatoriskt, ta med egen handdukOmbokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag
Allmän information

Kom och koppla av mitt i winterwonderland och njut av ett varmt bad i den typiskt nordiska badtunnan. Njut av badet i det vedeldade utebadet omgiven av snö och is. Om du har badat klart, gör något gott för din hälsa och dyk ner i istunnan innan du lutar dig tillbaka och kopplar av i den vedeldade bastun. Den vackra utsikten från bastun eller från badtunna  kan till och med ge dig chansen att se norrskenet dansa mitt på en vacker stjärnhimmel.

Villkor

Om det är färre än 10 bokade platser har vi rätten att avboka pga för få deltagare.

Please enable javascript in your browser to book

Badtunna, Istunna och Bastu!

Aurora Spa
Aurora Spa
Aurora Spa
Aurora Spa

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer