Gäddfiske

Följ med på fisketur i Luleås vackra skärgård
4495 kr (upp till 2 personer, heldag 8 timmar) 2995 kr (Halvdag 4 timmar)
Säsong: 1 juni - 31 aug
Tidsperiod: Säsong: 1 juni - 31 aug Pris: 4495 kr (upp till 2 personer, heldag 8 timmar) 2995 kr (Halvdag 4 timmar)Tidsåtgång: 4 eller 8 timmarGruppstorlek: 1-2 personerTransfer: id bokning av transfer träffas vi centralt ca 30 minuter innan aktivitetsstart på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå)Plats:

Centrala Luleå

Detta ingår: Fiskeguide Fiskeutrustning och båt Flytvästar Regnkläder (vid regn)Rekommendationer: Oömma kläder efter väder, Kängor eller stövlar, Keps/mössa och solglasögon samt KameraVänligen notera::

Vid för hårda väderförhållanden kan fisketuren bli från land istället och då ifrån ett väl utvalt ställe. Guiden avgör detta.

Allmän information

Det här är en mycket exklusiv fisketur, du får fiska från båt med utbildad fiskeguide som förser dig med fiskeutrustning och givande instruktioner. Fiskeguiden är mycket duktig och har fiskat i hela sitt liv, med meriterande fångster som flertalet gäddor över 10 kg och 120 cm.

Beroende på om du är en erfaren eller oerfaren fiskare anpassar vi fisketuren efter dina önskemål. Fiskeguiden delar med sig av sin stora kunskap och erfarenheter för att du ska ha utvecklats som fiskare när fisketuren är slut.

Gäddan är en av de mest uppskattade sportfiskar i Sverige. Inte konstigt är väl det, den blir inte bara väldigt stor, utan hugger på det mesta och bjuder på en roligt fajt på fiskespö.

Gäddfisket i Norrbotten och Luleå skärgård är mycket bra. Här har du chans att fånga riktigt stora gäddor. Gäddor över 100 cm är inte alls ovanliga.

På sommaren är det ljust dygnet runt på grund av midnattssolen och gäddorna jagar frenetiskt på grunt vatten, framförallt under kvällarna. Kvällsfiske efter gädda i Luleå skärgård i midnattssolen är en aktivitet som uppskattas även av de icke fiskeintresserade.

Vi spinnfiskar vid öar, vikar, vassbälten och grynnor där vi kastar med fiskedrag som vobblers, skeddrag, spinnare, jerkbaits och poppers.

Villkor

Välkommen på en fisketur med oss!

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer

Utmaningen

Vill du utmana dina kollegor, kompisar eller kanske din släkt på något häftigt, klurigt och utmanande? Se hit!

Läs mer