Dagstur med havskajak

Följ med på paddeltur med havskajak i Luleå skärgård! Att paddla kajak här är ett fantastiskt sätt att känna närheten till vattnet, naturen och lugnet.
1350 kr/ person (för tider enligt kalendern) För övriga tider, vänligen kontakta oss!
Säsong: 1 jun - 31 aug
Tidsperiod: Säsong: 1 jun - 31 aug Pris: 1350 kr/ person (för tider enligt kalendern) För övriga tider, vänligen kontakta oss! Tidsåtgång: 4 timmarGruppstorlek: 2 - 6Plats:

Enligt överenskommelse.

Detta ingår: Guide, kajakutrustning och fika.Rekommendationer: Packlista - detta behöver du ha med dig på turen: Gärna badshorts eller andra snabbtorkande shorts/fritidsbyxa. Träningströja eller ett underställ som också är snabbtorkande. Vindjacka/regnjacka Torrt, varmt ombyte(Kan packas i en vattentät påse som ni får låna)Skor: Sandaler, vätskor eller Foppa tofflor. Solkräm, solglasögon och keps beroende på hur solkänsliga ni är. Snacks, det är bra med lite extra energi. Kamera, det är bra om ni har egen vattentät påse till den. Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag.
Allmän information

Följ med på paddeltur med havskajak i Luleå skärgård! Med sina 1312 öar har vi en mycket vacker och varierande skärgård. Att paddla kajak här är ett fantastiskt sätt att känna närheten till vattnet, naturen och lugnet. Skärgården erbjuder på många sevärdheter med till exempel sitt fågelliv och vackra öar med grillplatser, stugor och bastur.

När vi sedan paddlar vidare finns det flera fina platser att välja på för att stiga i land och avnjuta en fika. Det fina med kajakerna är att de rymmer mycket, så vi tar med oss det vi behöver för att ha det så bra som möjligt.

Något som är väldigt speciellt med vår natur här uppe i norr, är midnattssolen. Större delen av juni och juli och en bit in på augusti är det helt ljust dygnet runt. För att solen inte ska gå ner över huvud taget måste man ta sig norr om polcirkeln, men i Luleå kan vi uppleva ljuset dygnet runt ändå. Som kortast tid är solen nere 52 minuter. Det här gör att vi får väldigt fina ljusförhållanden olika tider på dygnet och i kajaken är det en fantastisk upplevelse att se detta.

Det är helt okej att paddla kajak på natten också!

Vi erbjuder er en kajaktur i Luleå skärgård med varierande utgångsläge beroende på väderförhållanden. Vi guider älskar naturen och att dela med oss av den!

Villkor

Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag.

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer

Utmaningen

Vill du utmana dina kollegor, kompisar eller kanske din släkt på något häftigt, klurigt och utmanande? Se hit!

Läs mer