Hyr en spark!

Upplev känslan av att glida fram över gnistrande snö och is i ett lugnt tempo.
150 kr/ person
Säsong: 1 jan - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 1 jan - 31 marsPris: 150 kr/ personTidsåtgång: 1,5 timmarTransfer: Buss shuttlen från hotellet till Södra Hamnplan åker kl 15:50. Retur är kl 17:35 Plats:

Vi träffas på södra hamnplan vid den gamla industrikranen. Ser kartan här

Detta ingår: SparkenRekommendationer: Vi rekommenderar att du tar med varma kläder, varma vantar, mössa, skor och en kamera om den finnsÅterlämningen: Overaller, boots, handskar:

Om denna aktivitet äger rum efter den inplanerade återlämningen av kläderna så får ni behålla dem till aktiviteten. EFTER turen så får ni lämna tillbaka kläderna i hotellet.

Allmän information

Sedan mitten av 1800-talet har sparken använts som färdmedel i byarna. Det är en slags släde som man tar sig fram på både på is och snö på ett smidigt sätt. Den hjälper en att hålla balansen bra och är lätt att svänga med.

Sparken har använts främst i norden och det är inte ovanligt att vi fortfarande ser folket i byarna ta sina barn till skolan på sparken. Eller som färdmedel till butiken.

Den gör det lättare för oss som gillar att vara ute i naturen genom att man tar sig längre sträckor under kortare tid och den är lätt att packa med sig fika på. Under fikapausen är det perfekt att sätta sig ner på den och njuta av det goda!

Villkor

Upplev känslan av att glida fram över gnistrande snö och is i ett lugnt tempo.

Hyr en spark!
Hyr en spark!

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter