Spa Mitt i Naturen

Badtunna, Istunna och Bastu!
750 kr/ person
Säsong: 17 dec - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 17 dec - 31 marsPris: 750 kr/ person Tid: 13:30Tidsåtgång: 2 timmarGruppstorlek: max 18 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 50 minuter innan aktivitetsstart på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå) Bor ni på Scandic Hotel Luleå så hämtas ni 50 min innan aktivitets start framför hotellet. Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Följ länken för att se kartan.

Detta ingår: Badtunna 38 - 40 grader, Istunna 1- 8 grader, Bastu, tofflor, rulla dig i snön. Det finns både alkoholhaltig dryck och alkoholfri dryck att köpa i baren. Rekommendationer: Badkläder är obligatoriskt, ta med egen handduk Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag
Allmän information

Kom och koppla av mitt i naturen och njut av ett varmt bad i den typiskt nordiska badtunnan. Njut av badet i det vedeldade utebadet omgiven av snö och is. Om du har badat klart, gör något gott för din hälsa och dyk ner i istunnan innan du lutar dig tillbaka och kopplar av i den vedeldade bastun. Beroende på månaden, så kan den vackra utsikten från bastun eller från badtunna ge dig chansen att se på en vacker stjärnhimmel eller den ljusnande solen sent på kvällen. Men även på dagtiden kommer ni ha en fantastisk upplevelse medans ni lutar tillbaka och lyssnar på inget utom fågel ljudet!

Villkor

Om det är färre än 10 bokade platser har vi rätten att avboka pga för få deltagare. Om det är fler än 14 deltagare kan vi välja att göra den kalla badtunnan varm istället så fler får plats i dom varma tunnorna och då rekommenderar vi att man rullar sig i snön för att kyla av sig. Det ger ungefär samma effekt.

Badtunna, Istunna och Bastu!

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter