Snöskovandring

Upplev Luleås fantastiska natur med oss idag!
1000 sek/vuxen, 500 sek/ barn (upp till 17 år)
Säsong: 19 dec - 05 apr
Tidsperiod: Säsong: 19 dec - 05 aprPris: 1000 sek/vuxen, 500 sek/ barn (upp till 17 år)Tidsåtgång: 2 timmarGruppstorlek: 2 - 15 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 60 minuter innan aktivitets start på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå). Bor ni på Scandic Hotel Luleå så hämtas ni 50 min innan aktivitets start framför hotellet. Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Föjl länken för att se kartan

Detta ingår: Swedish fika Nödvändig utrustning Rekommendationer: Varma kläder, Varma vantar, mössa och skor. Kamera.
Allmän information

Mörön har en mycket fin natur att vandra i med snöskor. Mycket orörd snö som väntar på oss med varierad natur. När vi vandrar omkring i dessa områden kommer vi högst troligast inte stöta på andra människor, men förhoppningsvis en älg, renar och annat småvilt.

En vanlig vandring innebär cirka 2 timmar inklusive fika i naturen. Under vandringen får ni lära er om friluftslivet och vår relation till naturen för oss som bor uppe i norra Sverige. Vi lär er hur vi klär oss när vi är ute i många minusgrader och ska göra en ansträngande aktivitet och hur vi gör upp eld i naturen då det är snö och många minusgrader. Vi kommer garanterat att se spår efter djuren också.
Snöskor är ett mycket bra verktyg för att komma ut i orörd natur!

Villkor

Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag

Upplev Luleås fantastiska natur med oss idag!

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter