Go-kart på is

Om du alltid har velat veta hur det känns att glida på isen med ett fordon... Då är det här aktiviteten för dig!
1300 kr/ person
Säsong: 20 dec - 31 mars
Tidsperiod: Säsong: 20 dec - 31 marsPris: 1300 kr/ personTidsåtgång: 1,5 - 2 timmar beroende av gruppens storlek Gruppstorlek: 10 - 55 personerTransfer: Vid bokning av transfer träffas vi centralt ca 60 minuter innan aktivitetsstart på Kulturens Hus (Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå)Plats:

Vi träffas 30 km utanför Luleå mitt i naturen i den härliga byn Mörön – Enbomsvägen 120. Föjl länken för att se kartan.

Detta ingår: Instruktioner av en erfaren guide, overall och hjälm. Ombokning/avbokning: Väderförhållandena i Luleå är utanför vår kontroll och skulle en tur bli inställd på grund av dåliga väderförhållanden erbjuder vi våra kunder en kompletterande tur följande dag eller återbetalning. Explore Luleå avgör om det går att genomföra.
Allmän information

Kom och delta i en lite annorlunda, men väldigt speciell körlektion! Glid i en gokart på den frusna sjön. Banan består av en vacker isig väg som är helt fri från snö och som kombinerar en lång raksträcka med alla möjliga kurvor. Här får du prova att köra på en högkvalitativ isbana i en vacker natur.

Villkor

MINIMUM deltagare 10 personer. Om det är färre än 10 bokade platser har vi rätten att avboka pga för få deltagare

Please enable javascript in your browser to book

Vi erbjuder även dessa liknande aktiviteter

Bubble football

En fantastisk rolig variant på fotboll men med full kroppskontakt. Perfekt för barnkalas, företagsevent eller möhippa/svensexa.

Läs mer